lördag 8 januari 2011

Just nu är jag så arg att jag nästan skakar!!!
Om ni läst i tidningarna så har det varit en händelse i Ekerö mellan en tjej och en kille i tonåren. De tror att killen misshandlade tjejen och sedan tog sitt liv, hur som helst så tog då aftonbladet upp tidigare fall med ungdomar som har begått mord.

Therese Johansson Rojo, 15, var på fest i ett skogsområde för att fira den kommande skolavslutningen. En 16-årig pojke tog med henne på promenad och mördade henne. Mördarens jämnåriga flickvän var svartsjuk på Therese, och uppmanade därför 16 åringen till mordet. Pojken dömdes till sluten ungdomsvård i ett år och åtta månader för mord. Flickvännen fick samma straff för anstiftan till mord.
Hur kan det vara möjligt att mörda en annan människa och få ett år och 8månader för det???

Malin, 16, våldtogs och mördades av sin jämnårige pojkvän i Sparsör utanför Borås. Malin försvann natten till den 8 augusti och hittades senare död i en bäck där hon drunknat. Pojkvännen hade släpat Malin till bäcken efter att ha våldtagit och slagit henne. Han dömdes till tre års sluten ungdomsvård.

Lika illa här också!! 3 år är en piss i havet! Han har berövat henne livet och förstört livet för så många i hennes närhet och för det får han det lite halv drygt i 3 år!

Beatrice Fredrixon, 16, stampades ihjäl i en skogsdunge av en jämnårig pojke. Motivet var att han trodde att hon var med barn och att hon inte ville göra abort. Pojken dömdes till tre års sluten ungdomsvård.

Hur ska föräldrarna någonsin kunna gå vidare när det inte ens får någon som helst rättvisa, om det skulle vara så att någon av de här föräldrarna tog lagen i sina egna händer så skulle jag ha full förståelse och inte ens höja på ögonbrynet.






1 kommentar:

Linnea sa...

fin blogg, hur e de? :)